fbpx

Over VR Customs

Wil je jouw auto stofferen en ben je op zoek naar custom autobekleding?

Van Rembrandt Customs autostoffeerderij helpt je graag bij jouw mooie idee. VR Customs is gevestigd in Alkmaar en heeft altijd de koffie klaar om  jouw custom auto of motorbekleding te bespreken. Een oldtimer, klassieker, Bmw M4, een Cafe Racer of een custom bike. Niets is te gek en alles is een uitdaging!

 

VR Customs werkt samen met vakgarages en autobedrijven zoals Gomes, Renses Alkmaar, Auto Leitner, Autocentrale Alkmaar, Vos Mini Cars, Stokvis, Porsche Amsterdam.

 

Uw Oldtimer, klassieker of custom car, het is de bedoeling om zo dicht mogelijk bij het originele interieur qua kleur te komen. Dit alles in goed overleg met de client en vooraf geoffreerd.

 

Kleine en grote reparaties of een snee in u stuurwiel/zitting werken we weg met een spotrepair, of het hele stuurwiel wordt opnieuw bekleed met een mooi stuk soepel italiaans leder, desnoods in combinatie met Alcantara.

 

Motorzadels bekleden wij ook in alle vormen en maten. Meestal in leder en voor de cafe racers natuurlijk meerdere Vintage-Leders.

 

geïnteresseerd?
0641003970

Bel mij:
Whatsapp mij:
Of gebruik mijn contactformulier

Auto-Stofferen-Custom-Autobekleding-Van-Rembrandt-Peter-2